Spahuys

Brandstore [ comfort zone ] Nederland

Bij ons kunt u onthaasten, uitrusten, bijtanken. Een bezoek aan Spahuys is een welkome verfrissing voor lichaam én geest.

Achter hotel de Weverij midden in het centrum van Oss, vindt u Spahuys. Wanneer u bij ons binnenkomt ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. 

Bij ons kunt u onthaasten, uitrusten, bijtanken. Een bezoek aan Spahuys is een welkome verfrissing voor lichaam én geest. Maak uw hoofd leeg en  droom weg in een van onze behandelkamers. 
Niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam en laat u onderdompelen in luxe en genot. Ervaar het zelf. Spahuys richt zich op de individuele verzorging.

Wilt u deze unieke ervaring mee naar huis nemen, dan kan dit natuurlijk ook! Alle producten die wij gebruiken zijn tevens verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

En dan… zit de dag erop. U voelt zich relaxter dan ooit tevoren. En nu wilt u maar één ding: slapen. Heerlijk wegdromen. Genieten van de rust die u ervaart. Ook dat kan bij onze buren Hotel de Weverij.

Wilt u reserveren voor een behandeling neem hiervoor contact met ons op.
Bellen is sneller, bel 0412-63 38 25

Alle behandeling zijn ook als duo-behandeling te boeken