LICHAAM

MAMA SPA TREATMENT

MAMA SPA TREATMENT

Een heerlijk arrangement speciaal voor aanstaande mama’s met prachtige producten van [comfort zone].

Bestaande uit:
- foot spa wash; ritual wash van de voeten en de onderbenen, die even de opgezwollen en vermoeide voeten doen vergeten.
- foot spa scrub; ritual scrub van de voeten en de onderbenen
- foot spa massage; Met de rijke, zijdezachte comfort cream, laten wij u voeten wegdromen, hydrateren en weer herstellen. Maar vooral genieten van de rust en de ontspanning van deze heerlijke voetmassage.
- body strategist oil massage; Deze voedzame en rijke olie massage is speciaal ontwikkeld voor mama’s to be of als je net mama bent geworden. De speciale olie hydrateerd de huid, werkt voedend en houdt de huid vooral soepel. Geniet van de luxe van deze heerlijke complete ontspannende lichaamsmassage.
- belly vitamin pakking; Een rijke, zijdezachte bodypakking ontworpen om te verzachten, genezen en te herstellen. Deze buik pakking ondersteunt de huid bij het tegengaan van stretch marks, die tijdens of na de zwangerschap zijn ontstaan. Mocht u het niet fijn vinden om de buik te laten behandelen, geef dit gewoon aan zodat wij u prachtige buik met rust laten.
- [comfort zone] face treatment: Volledige oppervlakte- en dieptereiniging van de huid, waxen/epileren wenkbrauwen en voedend masker. Er zal afgesloten worden met een dag of nacht verzorging afgestemd op uw huidconditie.

€ 109,-

KOOP ALS CADEAUBON