beauty reloaded pro-sleep massage

[ comfort zone ] – Wellness for Cancer™ behandelingen

Met trots lanceren wij [comfort zone] BEAUTY RELOADED.

Team Spahuys is speciaal getraind en gecertificeerd door [comfort zone] en Wellness for Cancer™ om onze gasten te behandelen die getroffen zijn door kanker. In de behandelingen staan hierbij COMFORT & CARE op de belangrijkste plaats.

Geselecteerde huidverzorging en massage helpen Beauty reloaded gasten, tijdens of na een medische behandeling, die geconfronteerd worden met huidreactie, angsten, stress, vermoeidheid en slaapproblemen.

Tijdens de behandeling werken wij met een level of touch, een lichte massagedruk waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen. Warmte, geuren, producten, uw zit- of ligpositie, eventueel medicijngebruik, gevoelige huid, alle facetten nemen wij mee zodat u echt kunt ontspannen en heerlijk kan genieten.

30 minuten | €   43,- p.p.
60 minuten | €   87,- p.p.
90 minuten | € 120,- p.p.

De kwaliteit van slapen is heel erg belangrijk, voor een beter immuunsysteem en natuurlijk uw mentale wellness. De Beauty reloaded pro-Sleep massage, een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op de zintuigen te werken. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. De synergie van een unieke aromasoul olie, de op maat gemaakte Tranquillity™ Sound, Ayurvedische en Indonesische Sea Malay technieken in combinatie met het gebruik van zachte borstels. Geniet en ontspan van deze heerlijk lichaamsbehandeling en bij de 90 minuten ontvangt u ook nog als extra de BEAUTY RELOADED FACIAL.

Wilt u reserveren voor een behandeling neem hiervoor contact met ons op.
Bellen is sneller, bel 0412-63 38 25

Alle behandeling zijn ook als duo-behandeling te boeken