botanical garden arrangement

180 minuten | € 119,- p.p.

Begin the botanical garden journey of your life. Met inspiratie uit de prachtige tuinen van [ comfort zone ] village in Italië. Geniet van de geuren van de bloemen, vloeiende bewegingen en Italiaanse proeverijen die u smaakzintuigen doen prikkelen.

Ontspan en geniet van deze wandeling door onze [ comfort zone ] tuin!

Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

SACRED NATURE FACE TREATMENT
The garden of Italy. En hoe kan dit beter dan met ons huismerk [comfort zone].
U ontvangt een volledige oppervlakte- en dieptereiniging van de huid, massage van gezicht, decolleté, nek en schouders en vitaliserend masker. De combinatie van vernieuwing en diepe hydratatie en door het 7-staps regeneratie-ritueel ervaart u ultiem Italiaans geluk.

MUD FOOT PAKKING
Beeld jezelf in, warme zomerdag met je blote voeten in de tuin en je stapt per ongeluk in het warme water wat de tuinslang heeft achter gelaten, het zand en het water hebben zich vermengt. Een momentje van intens tuin geluk.
Dit gevoel maar dan met de heerlijke voetpakking van [ comfort zone ]

TEA GARDEN
Heerlijke thee met de zachte smaak van vlierbes en granaatappel, met een bijpassende alcohol vrije cocktail en bon bons gemaakt van lavendel om de botanische tuin van [ comfort zone ] tot leven te wekken.

SOAP FOOT SPA
Voetenbad, met de nieuwste producten uit de tuin van [COMFORT ZONE ].

MUD BODY PAKKING
Een lichaamspakking met thermaal water van Bagni di Pisa met een ontgiftende werking. De mix van etherische oliën, Fucus en Laminaria algen stimuleren een zuiverende werking. Warmte en ontspanning voor het gehele lichaam, met de fantastische spa geuren.

HOT STONE RELAX MASSAGE
Verwarmende behandeling met warme stenen die start met een hot stone massage voor innerlijke rust en totale ontspanning in combinatie met de ultimate relax oil massage, waarbij de beste massagetechnieken de massage compleet verrijken.

WATER FOAM MASSAGE
Genieten van warme water stralen, schuimende zeepzakken, ontspannende zeepmassage, haircleansing massage en stralende douchekoppen. Ultiem genieten op het hoogste niveau van ontspanning.

Wilt u reserveren voor een behandeling neem hiervoor contact met ons op.
Bellen is sneller, bel 0412-63 38 25

Alle behandeling zijn ook als duo-behandeling te boeken