BOUWSTEEN BERGOSS BELEVING

AAN TAFEL MET SPAHUYS

Het meest exclusieve event van het jaar! Tijdens deze spectaculaire avond maakt u kennis met het nieuwe Spahuys en de kracht achter het bedrijf. U ontvangt een exclusief diner, bereid door chef-koks die al uw smaakzintuigen laten prikkelen. Natuurlijk laten we de heerlijke wijnproeverij niet achterwege. De bubbels zullen rijkelijk vloeien!

Tussen de gangen van het diner door zijn er uitgenodigde sprekers die u vermaken. Een daarvan is Hein Koppens, eigenaar van Architectenbureau Koppens. Met zijn enorme passie en vakkennis vertelt hij u over het project en de bouw van de ‘zaagtanddaken’.
Een ander is Paul Siero, managing director bij [comfort zone] Nederland. Paul zal u meenemen in de prachtige exclusieve Italiaanse wereld van [comfort zone] skincare. En passend bij het karakter van de zaagtanddaken: Ton Kemkens van het bedrijf Patrimonium. Hij combineert gedrevenheid met een persoonlijke interesse in historie, ambacht en het restaureren van authentiek vastgoed.

&

Tijdens geheel 2021: 10% korting op alle [comfort zone] producten én alle Spahuys behandelingen

&

SPAHUYS welkom HIGH TEA-arrangement

Wij laten u in luxe genieten: van zachte waterstromen, schuimende zeepzakken, masserende handen en een high tea waarbij al uw smaakzintuigen geprikkeld zullen worden. Een exclusief arrangement dat we speciaal voor u hebben samengesteld. De datum van gebruik mag u zelf bepalen. We verwennen u als nooit tevoren. Ultiem genieten in het nieuwe Spahuys!

Natuurlijk kunt u voedselallergieën of bijzonderheden gewoon aan ons doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden. Badjassen en handdoeken zijn inbegrepen, badkleding mag maar is niet verplicht.

Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

[ COMFORT ZONE ] ULTIMATE CALMING OIL massage half body

Verwarmende behandeling met een massage voor innerlijke rust en totale ontspanning in combinatie met de tranquillity oil, waarbij de beste massagetechnieken en de heerlijke blend de massage compleet maken.

[ COMFORT ZONE ] GLOW FACIAL

Een facial die u laat stralen, het beste van het beste. Van reiniging tot masker tot massage, alles komt aan bod. Laat de stress wegvloeien en ervaar ultiem geluk.

SOAP FOOT SPA

Een voetenbad met het nieuwste product van de [COMFORT ZONE ] foot-specialist-lijn.

DROOM HAMAM

Nog meer genieten dan dat u al van ons gewend bent: nog meer warm water, nog meer schuim, andere massagetechnieken en natuurlijk het haarwas-ritueel. Ultiem genieten op het hoogste niveau in een compleet nieuwe hamam.

SPAHUYS HIGH TEA

De high tea biedt natuurlijk veel lekkers van zoet tot hartig, van warm tot koud. Geserveerd met verse thee, geselecteerd uit de beste theetuinen ter wereld. Maar we serveren natuurlijk met evenveel liefde een heerlijke koffie als u dat liever wilt.


Kom in bezit van uw bouwsteen…

BOUWSTEEN BERGOSS BELEVING