BOUWSTEEN KONINGSHUYS

AAN TAFEL MET SPAHUYS

Het meest exclusieve event van het jaar! Tijdens deze spectaculaire avond maakt u kennis met het nieuwe Spahuys en de kracht achter het bedrijf. U ontvangt een exclusief diner, bereid door chef-koks die al uw smaakzintuigen laten prikkelen. Natuurlijk laten we de heerlijke wijnproeverij niet achterwege. De bubbels zullen rijkelijk vloeien!

Tussen de gangen van het diner door zijn er uitgenodigde sprekers die u vermaken. Een daarvan is Hein Koppens, eigenaar van Architectenbureau Koppens. Met zijn enorme passie en vakkennis vertelt hij u over het project en de bouw van de ‘zaagtanddaken’.
Een ander is Paul Siero, managing director bij [comfort zone] Nederland.

Kom in bezit van uw bouwsteen…

Paul zal u meenemen in de prachtige exclusieve Italiaanse wereld van [comfort zone] skincare. En passend bij het karakter van de zaagtanddaken: Ton Kemkens van het bedrijf Patrimonium. Hij combineert gedrevenheid met een persoonlijke interesse in historie, ambacht en het restaureren van authentiek vastgoed.

Naast deze avond laten we u natuurlijk ook genieten van een heerlijke behandeling. De datum mag u zelf bepalen.

[ COMFORT ZONE ] ULTIMATE CALMING OIL massage half body

Verwarmende behandeling met een massage voor innerlijke rust en totale ontspanning in combinatie met de tranquillity oil, waarbij de beste massagetechnieken en de heerlijke blend de massage compleet maken.