BOUWSTEEN KONINKLIJKE BELEVING

SPAHUYS welkom HIGH TEA arrangement voor 2 personen

Wij laten u samen in luxe genieten: van zachte waterstromen, schuimende zeepzakken, masserende handen en een high tea waarbij al uw smaakzintuigen geprikkeld zullen worden. Een exclusief arrangement dat we speciaal voor u hebben samengesteld. De datum van gebruik mag u zelf bepalen. We verwennen u als nooit tevoren. Ultiem genieten in het nieuwe Spahuys!

Natuurlijk kunt u voedselallergieën of bijzonderheden gewoon aan ons doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden. Badjassen en handdoeken zijn inbegrepen, badkleding mag maar is niet verplicht.

Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

[ COMFORT ZONE ] ULTIMATE CALMING OIL massage half body

Verwarmende behandeling met een massage voor innerlijke rust en totale ontspanning in combinatie met de tranquillity oil, waarbij de beste massagetechnieken en de heerlijke blend de massage compleet maken.

[ COMFORT ZONE ] GLOW FACIAL

Een facial die u laat stralen, het beste van het beste. Van reiniging tot masker tot massage, alles komt aan bod. Laat de stress wegvloeien en ervaar ultiem geluk.

Kom in bezit van uw bouwsteen…

SOAP FOOT SPA

Een voetbad met het nieuwste product van de [COMFORT ZONE ] foot-specialist-lijn.

DROOM HAMAM

Nog meer genieten dan dat u al van ons gewend bent: nog meer warm water, nog meer schuim, andere massagetechnieken en natuurlijk het haarwas-ritueel. Ultiem genieten op het hoogste niveau in een compleet nieuwe hamam.

SPAHUYS HIGH TEA

De high tea biedt natuurlijk veel lekkers van zoet tot hartig, van warm tot koud. Geserveerd met verse thee, geselecteerd uit de beste theetuinen ter wereld. Maar we serveren natuurlijk met evenveel liefde een heerlijke koffie als u dat liever wilt.

&

Tijdens geheel 2021: 10% korting op alle [comfort zone] producten én alle Spahuys behandelingen

&

U ontvangt aan het eind van het arrangement allebei een luxe [comfort zone]  pakket ter waarde van 50 euro.