BOUWSTEEN WONDERLIJKE BELEVING

AAN TAFEL MET SPAHUYS voor 2 personen

Het meest exclusieve event van het jaar! Tijdens deze spectaculaire avond maakt u kennis met het nieuwe Spahuys en de kracht achter het bedrijf. U ontvangt een exclusief diner, bereid door chef-koks die al uw smaakzintuigen laten prikkelen. Natuurlijk laten we de heerlijke wijnproeverij niet achterwege. De bubbels zullen rijkelijk vloeien!

Tussen de gangen van het diner door zijn er uitgenodigde sprekers die u vermaken. Een daarvan is Hein Koppens, eigenaar van Architectenbureau Koppens. Met zijn enorme passie en vakkennis vertelt hij u over het project en de bouw van de ‘zaagtanddaken’.

Een ander is Paul Siero, managing director bij [comfort zone] Nederland. Paul zal u meenemen in de prachtige exclusieve Italiaanse wereld van [comfort zone] skincare. En passend bij het karakter van de zaagtanddaken: Ton Kemkens van het bedrijf Patrimonium. Hij combineert gedrevenheid met een persoonlijke interesse in historie, ambacht en het restaureren van authentiek vastgoed.

Aan het eind van deze avond ontvangt u bovendien een uitgebreid luxe [comfort zone] tranquillity-pakket ter waarde van 300 euro.


Kom in bezit van uw bouwsteen…