spa resort arrangement

180 minuten | € 119,- p.p.

Begin the Spa journey of your life. Met inspiratie uit prachtige landen die onze wereld rijk is. Geniet van de geuren van de bloemen, vloeiende bewegingen, die doen denken aan de golven van de oceaan. De proeverijen die u smaakzintuigen doen prikkelen. Ontspan en geniet van deze spa vakantie!

Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

BODY MASSAGE
Secrets of Hawaii met de ultimate calming oil massage in de heerlijke bloemengeuren uit Hawaii, waarbij de beste massagetechnieken de lichaamsmassage compleet verrijken, waant u zich in tropische sferen.

FACE TREATMENT
Flavours of Italy. En hoe kan dit beter dan met ons huismerk [comfort zone]. U ontvangt een volledige oppervlakte- en dieptereiniging van de huid, massage van gezicht, decolleté, nek en schouders en vitaliserend masker. Er zal afgesloten worden met een dag of nacht verzorging afgestemd op uw huidconditie. Ultiem Italiaans geluk.

MOJITO
Flavours of Cuba. Mojito met zijn oorsprong uit Cuba, is een klassieke zeer populaire verfrissende cocktail met een Cubaans temperament. De mojito is een cocktail met limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt met veel ijs. En eigenlijk ook met rum, maar wij presenteren het drankje zonder rum, dus zonder alcohol.

HAIR MASSAGE
A journey of Mauritius. Een unieke hoofdhuid en haarmassage, wegdromend over mooie witte zandstranden en een azuurblauwe zee met prachtige koraalriffen. Het eiland van je dromen.

HAMAM
A treasure of Oman, genieten van warme water stralen, hamam scrub ritueel, schuimende zeepzakken, ontspannende zeepmassage, haircleansing massage en stralende douchekoppen. Ultiem genieten op het hoogste niveau van ontspanning.

WATER FLOW COCOONING
The journey from the Maldives. Water, Vitamine, hydratatie en warmte. Cocooning in zijn beste vorm, maar dan met heel veel vitamines, de pakking waarmee uw lichaam wordt ingepakt zorgt voor een heerlijke warm en comfortabel gevoel. Een compleet nieuwe pakking van [ comfort zone ], droom heerlijk weg, in warmte en verzorging.

Wilt u reserveren voor een behandeling neem hiervoor contact met ons op.
Bellen is sneller, bel 0412-63 38 25

Alle behandeling zijn ook als duo-behandeling te boeken