spahuys welkom HIGH TEA-arrangement

  € 134,- p.p.

Wij laten u in luxe genieten: van zachte waterstromen, schuimende zeepzakken, masserende handen en een high tea waarbij al uw smaakzintuigen geprikkeld zullen worden. Een exclusief arrangement dat we speciaal voor u hebben samengesteld. De datum van gebruik mag u zelf bepalen, wanneer het nieuwe pand geopend is. We verwennen u als nooit tevoren. Ultiem genieten in het nieuwe Spahuys!

Natuurlijk kunt u voedselallergieën of bijzonderheden gewoon aan ons doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden. Badjassen en handdoeken zijn inbegrepen, badkleding mag maar is niet verplicht.

Dit arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

[ COMFORT ZONE ] ULTIMATE CALMING OIL massage half body 25 minuten
Verwarmende behandeling met een massage voor innerlijke rust en totale ontspanning
in combinatie met de tranquillity oil, waarbij de beste massagetechnieken en de heerlijke blend de massage compleet maken.

[ COMFORT ZONE ] GLOW FACIAL 30 minuten
Een facial die u laat stralen, het beste van het beste. Van reiniging tot masker tot massage, alles komt aan bod. Laat de stress wegvloeien en ervaar ultiem geluk.

SOAP FOOT SPA
Een voetbad met het nieuwste product van de [COMFORT ZONE ] foot-specialist-lijn.

DROOM HAMAM 50 minuten
Nog meer genieten dan dat u al van ons gewend bent: nog meer warm water, nog meer schuim, andere massagetechnieken en natuurlijk het haarwas-ritueel. Ultiem genieten op het hoogste niveau in een compleet nieuwe hamam.

SPAHUYS HIGH TEA
De high tea biedt natuurlijk veel lekkers van zoet tot hartig, van warm tot koud. Geserveerd met verse thee, geselecteerd uit de beste theetuinen ter wereld. Maar we serveren natuurlijk met evenveel liefde een heerlijke koffie als u dat liever wilt.

Wilt u reserveren voor een behandeling neem hiervoor contact met ons op.
Bellen is sneller, bel 0412-63 38 25

Alle behandeling zijn ook als duo-behandeling te boeken