ABOUT

ABOUT US

WENDY VOGELS

Spahuys is een full spa concept dat sinds 2011 haar deuren opende in het prachtige Brabant. Mijn naam is Wendy Vogels en samen met mijn team neem ik u mee in de complete belevings-wereld van Spahuys. Maak uw hoofd leeg, ontspan en droom weg in één van de behandelkamers of in onze binnentuin voor een heerlijke hand- en voetbehandeling

ABOUT SPAHUYS

En vooral niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam, de schuimende olijfzeep, zachte waterstromen, masserende handen, scrubhandschoen en de traditionele zeepzak. Om daarna heerlijk onder onze rainshowers alles af te spoelen. We laten u genieten van de meest ultieme vorm van wellness, huidverbetering en ontspanning. Alles staat in teken om uw thuis te laten voelen, welkom bij Spahuys!

WERKWIJZE

Wij werken vanuit een grondige analyse van de klantbehoefte. Door wensen, ideeën en vragen van onze gasten te koppelen aan de jarenlange ervaring en vakkennis die wij mogen opdoen vanuit het merk [comfort zone] in Italië, ontstaat er een symbiose die van te voren niet bedacht kan worden. Daar komt bij dat de laatste ontwikkelingen en kennis op spa gebied nauwgezet getraind en gevolgd worden, waarbij onze eigen “spahuys radar” leading is. Dat maakt, gecombineerd met de juiste focus, dat uw behandeling boven zichzelf uit zal stijgen en u compleet laat betoveren.

ANN KATHY

Twee moeders, één met de roepnaam Anny en één met de roepnaam Cathy. ‘Ann’ stamt af van het Hebreeuwse woord ‘zachtaardig’, en ‘Kathy’ van het Griekse woord ‘puur’. Helaas verliezen wij onze moeders op jonge leeftijd. Maar de liefde, het vertrouwen en herinneringen die ze ons gaven, gingen nooit verloren. Één van deze moeders is mijn eigen moeder Anny Vogels, zij overleed toen ik zelf 24 jaar was aan een hartinfarct. Mijn moeder was een trotse, lieve, hardwerkende vrouw, waarbij haar gezin altijd op nummer 1 stond. Met heel veel trots hebben we haar naam verwerkt in mijn droom een eigen skincare lijn, die ervoor zorgt dat iedereen met volle zelfvertrouwen door het leven kan. Hoe mooi is het als je je moeders naam zo mag laten zien, zodat ze nooit vergeten wordt.

CONTACT