RELAX BODY AND MIND

RELAX BODY AND MIND

VIP EXCLUSIVE.

Spahuys is een award-winning full Dayspa concept dat sinds 2011 haar deuren opende in Nederland. We hebben ons laten inspireren door rituelen van over de hele wereld om deze prachtige Exclusive VIP treatments aan u te mogen tonen. Deze prachtige specials zijn samengesteld in samenwerking met een zorgvuldig geselecteerde selectie van luxemerken die onze passie, kwaliteit, expertise, natuurlijk ingrediënten en bijdragen aan een duurzame leefomgeving. 

Het team wat deze prachtige specials mag verzorgen is geselecteerd uit de beste master schoonheidsspecialistes binnen Spahuys, zij zijn meerdere jaren op het hoogste niveau getraind zowel binnen als buiten Spahuys.

De Spahuys Exclusive VIP Treatments, hebben naast de prachtige behandelingen nog veel meer te bieden, tijdens de behandelingen door serveren wij u luxe, smaakvolle hapjes, fruit en drankjes. Om uw reservering nog luxer te maken is het mogelijk om een lunch naar uw wensen te presenteren.  Graag bij de reservering vermelden zodat onze collega’s alles kunnen verzorgen. 

Alle Spahuys Exclusive VIP Treatments zijn te reserveren voor één of meerdere personen voor zowel mannen als vrouwen, deze treatments worden in dezelfde ruimte of aparte (naar wens) tijd ondergaan.

Deze specials zullen boven zichzelf uit stijgen en u compleet laten betoveren.

Welkom bij Spahuys Exclusive VIP Treatments

BEKIJK DE TREATMENTS