arrangement

SCHADUW DAG

SCHADUW DAG

HET VERGETEN KIND

Het verhaal achter mij, want dit is een dag die me 21 jaar geleden compleet heeft gebroken maar me ook heeft gebracht waar ik nu ben. Ik was 24 jaar en op deze dag overleed mijn moeder op 57 jarige leeftijd. Ik mis haar kookkunsten, haar zorgzaamheid. Ze heeft me geleerd dat iedereen gelijk is en dat iedereen belangrijk is. Ze haatte oneerlijkheid. Mijn moeder leerde me “wil je iets bereiken je ervoor zult moeten vechten en opgeven is geen optie”. Maak je dromen waar ook al zegt een ander dat je het niet kunt dan vooral laten zien. Vroeger werkte mijn moeder in de zorg, lieve mensen helpen met een downsyndroom, verstandelijk gehandicapten en ze had een zwak voor mensen die het slecht hadden.

Dus daarom dit bericht, want iedereen verdient eigenlijk een liefdevolle moeder. Maar heel eerlijk dit hebben heel veel kinderen niet en juist daarom zou ik vandaag en komende week iets willen doen!

Want vandaag veeg ik wat traantjes weg omdat ik haar onwijs mis, maar ook wetend dat ik al het moois wat ik nu mag hebben aan haar opvoeding te danken heb, maar hoe mooi zou het zijn als ik met een mooi geld geschenk ook andere kinderen blij kan maken! 

Ik heb speciaal 2 arrangementen gemaakt, wanneer je een arrangement koopt gaat er per gekocht arrangement 15,- vanuit Spahuys naar het goede doel “HET VERGETEN KIND”!

120 minuten | € 94,- p.p. 

TIME FOR TEA HAMAM

Verwen jezelf met de meest luxe hamam beleving die er bestaat, een uitgebreid scrubritueel op de verwarmde hamam tafel en daarna het waterritueel, massage met olijfoliezeep en als afsluiting een haarwas-ritueel. 

Wanneer u weer bent aangekleed is het tijd voor “time for tea”
heerlijke theeën, chocola en lekkers

Het comfort van onze badjas en handdoekenset is vanzelfsprekend inbegrepen.

 

KOOP ALS CADEAUBON

75 minuten | € 109,- p.p. 

HERFST TREATMENT

De Tranquillity lijn wordt uitgebreid met een splinternieuwe scrub! Duik in een wereld van rust en ervaar de geuren van zoete sinaasappel, Damascus roos en cederhout. Met de toegevoegde essentiele olien geven wij jouw lichaam een zijdezacht gevoel en laten we het lichaam weer glowen.

  • Complete lichaamsscrub met de nieuwe Tranquillity scrub van [comfort zone] 
  • Rainshower
  • Olie treatment massage met [comfort zone] tranquillity body oil
  • Spahuys sparkling champagne blossem thee 

De aromatherapeutische Tranquillity geur gaat stress tegen en zorgt dat jij weer helemaal tot rust komt.

  • Badkleding mag maar is niet verplicht
  • Het comfort van onze badjas en handdoekenset is vanzelfsprekend inbegrepen. 
KOOP ALS CADEAUBON

30 minuten - € 49,- p.p. (Ook in duo mogelijk).

PRO SLEEP MASSAGE - TRANQUILLITY

Een innovatieve massage, die zicht richt op drie verschillende zintuigen, voor diepe ontspanning. De combinatie van tranquillity oil, zachte borstels en een heerlijke tranquillity bodycream ontspannings massage maakt  het een magisch geheel.

De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid.

* Tranquillity massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

KOOP ALS CADEAUBON