Reisinformatie

Auto
Als u met de auto komt, kunt u het beste de auto in de parkeergarage BergOss zetten. Deze parkeergarage kunt u inrijden vanaf de Oostwal. Voor uw routeplanner geeft u het adres Oostwal 175, Oss op. Wanneer u de auto heeft geparkeerd, gaat u vanuit de parkeergarage direct linksaf. U loopt dan tussen Hotel “De Weverij”/Restaurant Cordial en de parkeergarage door. Na 150 meter vindt u ons aan de rechterzijde.

Trein
Komt u met de trein dan reist u naar het Centraal Station Oss. Wij bevinden ons op circa 500 meter lopen van het station. Volg dan de route zoals beschreven hierboven bij een reservering op zondag.

Wanneer u verhinderd bent, willen wij u vragen dit op tijd door te geven (24 uur van te voren). Anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

Reservering op zondag

Heeft u een reservering op zondag, dan kunt u het beste de auto parkeren op het parkeerterrein bij het centraal station. Wij bevinden ons op circa 500 meter lopen van het station. U loopt dan in ca. 6 minuten naar ons toe. 

U parkeert de auto aan de Q-Park parkeerplaats (Gastraat, 5349 AA Oss), vervolgens steekt u het spoor over en houd vervolgens rechts aan. U loopt dan langs Stadsherberg Wilhelmina. 

Dan loopt u tussen kantoor BergOss (recent gerenoveerd) en  Stadsherberg Wilhelmina over een wandel/fietspad. U ziet in de verte een hoog appartementgebouw welke hoog op zijn poten staat. 

Daarachter zijn wij gevestigd. U herkent het aan de lichten die branden en de drie bomen voor onze deur.